Aalborg Danse Center
Om ADCProgramTilmeldingNyhederAktiviteterGallerierTurneringsdansOpslagstavlenLogin
 

Du er her: Aalborg Danse Center Om ADC

Om ADC


 

Vi er Aalborgs største og billigste danseforening   

- og har mange stolte dansetraditioner.

 

  • Vi har små søde Danselopper, der bare elsker at bevæge sig til musik.
  • Vi har hyggehold for voksne par, som bare vil have det sjovt med dansen - men også for dem, som vil ”nørde” med teknikken i dansen.
  • Vi har nogle af Danmarks dygtigste turneringsdansere og kommende stjerner indenfor standard- og latindansene.

 

Naturligvis tilbyder vi også mange andre danseformer indenfor de alternative danse, som for eksempel Linedance, Showdance og Cheerleading. Som noget helt nyt i Aalborg kan ADC tilbyde Hit Fit DanceTM, som er en nyt koncept hvor man danser til god musik. Konceptet er udviklet af Marianne Eihilt og Mirja Kennedy og udbydes kun af ADC i Aalborg. Du kan læse mere om det her.

 

Så vi dækker det hele lige fra de første trin til de meget rutinerede. Derudover afholder vi mange forskellige arrangementer året rundt, både for de enkelte hold og fælles for hele klubben. Ligesom vi også tilbyder undervisning i Brudevals og hjælper med til at gøre jeres polterabend endnu mere festlig. Skal dit firma holde en fest for medarbejdere eller kunder, kommer vi gerne og underviser jer i lidt dans - eller giver en opvisning.

 

Oplev det hele i dit Aalborg Danse Center – og bliv ”vild med dans”.

 

Aalborg Danse Center er en forening, der som alle andre foreninger ledes af en bestyrelse.

 

Vi er medlem af SIFA samt Danmarks Sportsdanserforbund, der igen er medlem af Danmarks Idrætsforbund. Da foreningen således er ledet af frivillig arbejdskraft, er dette grundlaget for, at Aalborg Danse Center er Aalborgs billigste og største danseforening.

 

Foreningens værdigrundlag, som vi værner om, er loyalitet, vindermentalitet, livsglæde, ordentlighed, kammeratskab, talent- og elitepleje, respekt for dansepartner og klubfølelse.

 

 

Aalborg Danse Center - fordi vi ikke kan lade være....


Aalborg Danse Center er medlem af Danmark Sportsdanserforbund

Website by WebHouse