Aalborg Danse Center
Om ADCProgramTilmeldingNyhederAktiviteterGallerierTurneringsdansOpslagstavlenLogin
 

Du er her: Aalborg Danse Center Om ADC Historie

Historie


Aalborg Danse Center er resultatet af den fusion, der skete i 2002 mellem de to daværende sportsdanserforeninger i Aalborg, nemlig Aalborg Sportsdanserforening (med hjemsted på Østeraa) og Nordjysk Sportsdanser Forening (med hjemsted på Filipskolen). Fusionen resulterede i en af Danmarks største danseforeninger med ca. 500 medlemmer.

 

Aalborg Sportsdanserforening blev grundlagt tilbage i 1967 og i den forstand kunne Aalborg Danse Center fejre et 45-års jubilæum i 2012.

 

Nordjysk Sportsdanser Forening havde sine rødder i Lilly Nicolaisens Danseskole (grundlagt i 1971) og overtog alle danseskolens aktiviteter i 1999, da den lukkede ned.

 

Vi kan hos ADC således prale med at have både elite og bredde dans, samt at have lært flere tusinde mennesker fra Aalborg og omegn at danse igennem mere end 45 år – og det er ADC’s målsætning, at det skal vi fortsætte med mange år endnu,

 

Udover at udbyde hold for elite sportsdansere med nogle af Danmarks bedste instruktører: Simon Horsleben, Ashli Williamson og Bjørn Bitsch; så udbyder vi også hold til børn helt ned til 2 år, ligesom vi har Linedans, Cheerleading og Showdance på programmet. Vores største udbud af hold er til pardanserne – man kan faktisk gå til pardans mandag, tirsdag, onsdag og torsdag – hvis man skulle have lyst til det. Man kan roligt sige at hos ADC er vi ”Vilde med dans”.

 

Aalborg Danse Center har et helt korps af instruktører – og fælles for dem er at de alle elsker at danse og de deler gerne gavmildt ud af deres danseglæde. Du kan møde alle vores instruktører her.

 


Aalborg Danse Center er medlem af Danmark Sportsdanserforbund

Website by WebHouse