Aalborg Danse Center
Om ADC ProgramTilmeldingNyhederAktiviteterGallerierTurneringsdansOpslagstavlenLogin
 

Du er her: Aalborg Danse Center Program

Program


Vi er i øjeblikket ved at lægge det sidste af programmet ind for den nye sæson 2015/2016, som starter i uge 34. Det nye program vil blive præsenteret på disse sider så hurtigt som muligt.

 

Igen i år har medlemmer fra den netop overståede sæson mulighed for at melde sig ind på hold til den nye sæson allerede fra 1. juni, mens øvrige/nye medlemmer må have lidt mere tålmodighed og fra 15. juni har muligheden for at melde sig på hold - til gengæld giver det jo bare lidt mere tid og ro til at finde præcis det hold, man ønsker at deltage på.

 

Ønsker du en nærmere beskrivelse af de enkelte hold, kan du finde den under "Ugeplanen 2015/16" i menuen til venstre. Her kan du også se, hvem der underviser på de forskellige hold.

 

Vi skal dog gøre opmærksom på, at fordi mange af vores instruktører er aktive dansere og/eller dommere, kan det forekomme, at der enkelte gange vil være en vikar i stedet for den angivne instruktør.

 

Hos ADC har du igen i sæsonen 2015/2016 mulighed for at få to prøvetimer på alle hold, du har lyst til. Melder du dig efterfølgende ind på normal vis, betaler du normal pris - melder du dig ikke ind, koster det dig ikke noget.

 


Aalborg Danse Center er medlem af Danmark Sportsdanserforbund

Website by WebHouse