Aalborg Danse Center
Om ADCProgramNyhederAktiviteterSet & Sket i ADC TurneringsdansOpslagstavlenLogin
 

Du er her: Aalborg Danse Center Turneringsdans

TurneringsdansAalborg Danse Center har nogle af Danmarks dygtigste turneringsdansere og kommende stjerner inden for standard- og latindansene - i såvel Talent- som Sportsrækkerne.

 

Vi har turneringsdansere fra børnerækkerne og hele vejen op til seniorer - man kan aldrig blive for gammel til at danse turneringsdans.

 

Vores dygtigste dansere er med i vores "ADC-koncept" som du kan læse meget mere om her.

 

Udover ugentlig træning med nogle af Danmarks bedste instruktører, afholdes der også løbende workshops for turneringsdansere på alle niveauer, hvor der også fokuseres på andre ting end teknik, som f. eks.  center/balance træning og mange andre danse- og turneringsrelaterede emner.

 

NYHED fra SIFA 2. september 2014:

 

Sent: 2. september 2014
Subject: Vedr. BINGO-ansøgninger

 

SIFA har skruet ned for blusset mht. bevillinger fra Bingopuljen…

 

Da omlægningen af vores bingoaktiviteter har kostet både spillere og omsætning – og dermed giver et mindre overskud – har vi justeret vores tilskud pr. d.d.

 

Vi vil fremover ikke længere bevilge tilskud til arrangementer og ture af social karakter, veteranstævner og ture uden større sportsligt islæt.

Ligeledes vil der ske beskæringer af tilskudsstørrelsen for rejser til turneringer/stævner i både ind- og udland.

 

Vi sætter selvfølgelig alle kræfter ind på at øge vores indtægtsgrundlag – og håber på - at I vil være med til at bakke os op…vi vil derfor indkalde en del af de klubber, som tildeles tilskud, til vores bingo udsendelser, fordi vi mener, at det har en meget positiv effekt på omsætningen.

 

Deltagelsen vil fortrinsvis være i vores søndagsudsendelser (16.00-17.00) – men der kan også være nogle enkelte onsdage (20.00-21.00).

 

Mvh. Søren Larsen

 


Aalborg Danse Center er medlem af Danmark Sportsdanserforbund

Website by WebHouse