Aalborg Danse Center
Om ADCProgramTilmeldingNyhederAktiviteterGallerier TurneringsdansOpslagstavlenLogin
 

Du er her: Aalborg Danse Center Turneringsdans

Turneringsdans


 

Aalborg Danse Center har nogle af Danmarks dygtigste turneringsdansere og kommende stjerner inden for standard- og latindansene - i såvel Talent- som Sportsrækkerne.

I gennem os kan du stille op i både DS – Danmarks Sportsdanserforbund og DDD – De Danske Danseskoler.

 

For at kunne stille op til turneringer, skal du være tilmeldt som par i henholdsvis DS eller DDD regime. Dette hjælper vi dig med.

Tilmeldinger til turneringer skal ske via Simon Horsleben. I lokalerne på Østerå vil der være et opslag, hvor du kan tilmelde dig til turneringer.

Simon hjælper også med at placere dig rigtig i forholdt til din alder og erfaring. Udover det kan han også vejlede i påklædning og det øvrige reglement i de forskellige forbund.

 

Med tilmelding opkraves tilmeldingsgebyr for DS turneringer. Du er kun tilmeldt, hvis du har betalt gebyret. Dette kan ske via kontooverførsel.

DDD opkraver deres deltagergebyr ved indgangen på dagen. 

 

 

Vi har turneringsdansere fra børnerækkerne og hele vejen op til seniorer (over 70 år) - man kan aldrig blive for gammel til at danse turneringsdans!

Vores dygtigste dansere er med i vores "ADC-koncept" som du kan læse meget mere om her.

 

 

Udover ugentlig træning med nogle af Danmarks bedste instruktører, afholdes der også løbende workshops for turneringsdansere på alle niveauer,

hvor der også fokuseres på andre ting end teknik, som f. eks. center/balance træning og mange andre danse- og turneringsrelaterede emner.

 

Se hvornår disse arrangementer finder sted i vores kalender.

 

                          

                                               

 

 


Aalborg Danse Center er medlem af Danmark Sportsdanserforbund

Website by WebHouse