22 17 12 12 - Østerågade 17, 2. mf, 9000 Aalborg - Sohngårdsholmsvej 53B, 9000 Aalborg eihilt@privat.dk

Udmelding

Udmelding… eller blot en pause fra dansen? – Læs mere på siden, hvis du vil udmelde dig. Du kan altid kontakte os på booking@adc.dk, hvis du har yderlige spørgsmål.

Udmelding

 

Inden du tager den endelige beslutning om at melde dig ud af ADC, så beder vi dig overveje følgende.

  • Vil du egentlig bare stille din dans på stand-by for en periode?
  • Vil du framelde dig på et hold, men forblive medlem af foreningen
  • Vil du meldes helt ud af ADC?

Vi kan nemlig håndtere alle varianter og der er ingen grund til at blive meldt ud, hvis du blot er forhindret i en periode på grund af skader eller rejser.  I sådanne tilfælde kan vi tilbyde at stille din aktivitet i bero.

Skriv en mail til booking@adc.dk med oplysning om dit fulde navn, medlemsnummer og hvilket hold det drejer sig om, samt en kort besked om, du ønsker dit medlemskab helt eller delvist opsagt, eller blot stillet i bero.

Opsigelsesvarslet er løbende måned plus 30 dage. Du er naturligvis meget velkommen til at deltage på dit hold i opsigelsesperioden.

 

Betaler du pr. rate?

Vil vi trække den sidste rate ved næstkommende månedsskifte. Sender du for eksempel din udmeldelse i løbet af november måned, så trækker vi den sidste betalingsrate den første hverdag i december. Derved betaler du for din deltagelse på holdet til og med den 31. december.

 

Har du betalt forud for hele sæsonen?

Vil dit opsigelsesvarsel være det samme som ved ratebetaling, men der sker som udgangspunkt ingen refusion for den resterende sæson. Det er modydelsen for at der ydes rabat ved sæsonbetaling.