22 17 12 12 - Østerågade 17, 2. mf, 9000 Aalborg - Sohngårdsholmsvej 53B, 9000 Aalborg eihilt@privat.dk

Nyheder

Her kan du se nyheder der vedrører turneringesdansen. Har du billeder eller input fra de forskellige turneringer omkring i verden, så send det gerne til aalborgdansecenter@gmail.com.

Turneringer

De sidste uger har budt på en del turneringer rundt i landet. bl.a. DM Latin i DS-regime, men også DDD turneringer og private turneringer, som f.eks. Moland Cup.

ADC har været af sted til mange af dem og det blev til an del flotte placeringer.

Som altid har der både været de små, de dygtige og vores seniordanser (både pardanser og sportsdanser) af sted for at vise sig på dansegulvet.

Se alle reultater her.

Tillykke til jer alle sammen.

DM weekend

I weekenden var der ikke mindre end 3 danske mesterskaber. Det var både DDD som afholdt deres DM Latin i Fredericia og DS der afholdt DM standard og DM Kombi (alle 10 danse) i Lyngby. ADC deltog selvfølgelig i disse turneringer.

Bl.a. kunne danserne i Lyngby svinge og svage til live musik. Det var en fornøjelse at se og høre.

ADC´s havde dygtige par på tværs af alle aldre og niveauer på gulvet. Alle dansede flot og ADC´s danser fik en del sølv- og bronzemedaljer med hjem! Se alle resultater her!

Der kommer flere muligheder for alle at afprøve kræfterne på dansegulvet! Både DDD og DS byder på en del turneringer i foråret 2018.

Stort tillykke til alle jer dygtige danser og på gensyn på det bonede gulv!

Har du billeder fra dagen du gerne vil dele med os, send dem til aalborgdansecenter@gmail.com!