22 17 12 12 - Østerågade 17, 2. mf, 9000 Aalborg - Sohngårdsholmsvej 53B, 9000 Aalborg eihilt@privat.dk

Parkinson dans

Her kan du se, hvilke hold Aalborg Danse Center tilbyder til dig, der er ramt af Parkinson. Ved spørgsmål ang. holdene kan du kontakte os på aalborgdansecenter@gmail.com eller via kontaktformularet på forsiden.

Vi tilbyder to prøvetimer. De to timer er gratis, hvis ikke du/I ønsker at forsætte. Ønsker du/I at forsætte skal du/I tilmelde jer det/de ønskede hold, og er dermed indgår prøvetimerne i betalingen. 

Tirsdag kl. 16:45 – 17:45

Hold 216 B, Fillipskolen

Parkinson Ballroom Fitness TM

Til Parkinson ramte

Holdet løber over 12 gange  i månederne januar til april 2018.

Efter et koncept udviklet af Elisabeth Dalsgaard (Swingtime) for Parkinsonramte undervises der i standarddansene vals, slowfox og wienervals og i de latinamerikanske danse cha-cha-cha, jive, rumba og samba. Der bliver i Parkinson Ballroom FitnessTM sat fokus på balance, motorik og koordinationstræning  –  samt livsglæde. Man danser normalt alene, men de samme trin kan anvendes som pardans. Parkinson-danserne skal være ”selvhjulpne”  –  kørestol eller rollator er dog ingen hindring  –  men det er en stor fordel at have en ægtefælde, ven eller anden bekendt med som støtte. Vedkommende meldes ind på holdet på lige fod med Parkinson-danserne.

Der bliver lagt vægt på et hyggeligt og humørfyldt samvær, hvor der også bliver sunget fællessange.

Instruktør: Jørn Brøndum-Nielsen, Aase Brøndum-Nielsen