22 17 12 12 - Østerågade 17, 2. mf, 9000 Aalborg - Sohngårdsholmsvej 53B, 9000 Aalborg eihilt@privat.dk

Turneringsdans

Vi har turneringsdansere fra børnerækkerne og hele vejen op til seniorer (over 70 år) – man kan aldrig blive for gammel til at danse turneringsdans!

Aalborg Danse Center har nogle af Danmarks dygtigste turneringsdansere og kommende stjerner inden for standard- og latindansene – i såvel Talent- som Sportsrækkerne.

Igennem os kan du stille op i både DS – Danmarks Sportsdanserforbund og DDD – De Danske Danseskoler.

Du kan finde alle relevante informationer omkring turneringsdans under dette faneblad.

Hvordan kan jeg stille op til en turnering?

 

For at kunne stille op til turneringer, skal du være tilmeldt som par i henholdsvis DS eller DDD regime. Dette hjælper vi dig med.

Tilmeldinger til turneringer skal ske via Simon Horsleben. I lokalerne på Østerå vil der være et opslag, hvor du kan tilmelde dig til turneringer. Simon hjælper også med at placere dig rigtig i forholdt til din alder og erfaring. Udover det kan han også vejlede i påklædning og det øvrige reglement i de forskellige forbund.

Ved tilmelding opkræves tilmeldingsgebyr for DS turneringer. Du er kun tilmeldt, hvis du har betalt gebyret. Dette kan ske via kontooverførsel. DDD opkræver deres deltagergebyr ved indgangen på dagen.

Udover ugentlig træning med nogle af Danmarks bedste instruktører, afholdes der også løbende workshops for turneringsdansere på alle niveauer, hvor der også fokuseres på andre ting end teknik, som f. eks. center/balance træning og mange andre danse- og turneringsrelaterede emner.

Læs mere omkring vores koncept og regler i de øvrige faneblade.

Nyttige links:

http://www.sportsdans.dk/

https://www.dedanskedanseskoler.dk/

https://www.worlddancesport.org/