22 17 12 12 - Østerågade 17, 2. mf, 9000 Aalborg - Sohngårdsholmsvej 53B, 9000 Aalborg eihilt@privat.dk

HOLD

Programmet for den nye sæson 2017/2018, som begynder i uge 34 er klar og du kan nu se det spændende udvalg. Forneden kan du også se hvad vi tilbyder og hvem der underviser på de forskellige hold. Vi skal dog gøre opmærksom på, at fordi mange af vores instruktører er aktive dansere og/eller dommere, kan det forekomme, at der enkelte gange vil være en vikar i stedet for den angivne instruktør. Hos ADC har du igen i sæsonen 2016/2017 mulighed for at få to prøvetimer på alle hold, du har lyst til. Hvis du ikke synes om holdet, så er de timer gratis. Men vi håber at du så efterfølgende melder dig ind og bliver en del af vores forening.

Børnedans

Vi laver forskellige seje danseserier bl.a. til MGP musik og andre børnehits. Børnene får lov til at danse og have det sjov samtidig med at blive instruert til for flere forskellig danse og øve motorik.

Hit Fit

På HitFit holdet skal man forvente en sjov og underholdende time med sange fra de sidste mange årtier. Der bliver gang i den og du skal ikke være bange for at svede! Det bliver så sjovt, at I slet ikke opdager, at I sveder – og det jo den bedste måde at dyrke motion på!

Pardans

Vi har hyggehold for voksne par, som bare vil have det sjovt med dansen – men også for dem, som vil ”nørde” med teknikken i dansen. 

 

 

 

 

 

Linedance

Vi tilbyder Linedance, som henvender sig til alle niveuer. Der bliver danset til countymusik, men også til andre danserytmer. Holdene henvender sig mest til seniorer (60+).

Sportsdans

Vi har nogle af Danmarks dygtigste turneringsdansere og kommende stjerner indenfor standard- og latindansene. Hvis du vil gerne vil danse her, har vi både hold for begynder og meget øvede. 

Crossdance

Som noget nyt i den kommende sæson, tilbyder ADC Crossdance.

Crossdance™ er et dance fitness koncept baseret på moduler med Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.

Mere end ugentlig danseundervisning

Aalborg Danse Center er mere end ugentlig danseundervisning. Vi kan også hjælpe med en forrygende brudevals, en sjovere polterabend eller en festligere firmatur/-fest.

Ring til 41 10 44 44 for yderlige information

Naturligvis tilbyder vi også mange andre danseformer indenfor de alternative danse, som for eksempel Linedance, Showdance og Cheerleading. Som noget helt nyt i Aalborg kan ADC tilbyde Hit Fit DanceTM, som er en nyt koncept hvor man danser til god musik. Konceptet er udviklet af Marianne Eihilt og Mirja Kennedy og udbydes kun af ADC i Aalborg. Du kan læse mere om det her.

Så vi dækker det hele lige fra de første trin til de meget rutinerede. Derudover afholder vi mange forskellige arrangementer året rundt, både for de enkelte hold og fælles for hele klubben. Ligesom vi også tilbyder undervisning i Brudevals og hjælper med til at gøre jeres polterabend endnu mere festlig. Skal dit firma holde en fest for medarbejdere eller kunder, kommer vi gerne og underviser jer i lidt dans – eller giver en opvisning.

Oplev det hele i dit Aalborg Danse Center – og bliv ”vild med dans”.

Aalborg Danse Center er en forening, der som alle andre foreninger ledes af en bestyrelse.

Vi er medlem af SIFA samt Danmarks Sportsdanserforbund, der igen er medlem af Danmarks Idrætsforbund. Da foreningen således er ledet af frivillig arbejdskraft, er dette grundlaget for, at Aalborg Danse Center er Aalborgs billigste og største danseforening.

Foreningens værdigrundlag, som vi værner om, er loyalitet, vindermentalitet, livsglæde, ordentlighed, kammeratskab, talent- og elitepleje, respekt for dansepartner og klubfølelse.