22 17 12 12 - Østerågade 17, 2. mf, 9000 Aalborg - Sohngårdsholmsvej 53B, 9000 Aalborg eihilt@privat.dk

Events

Skal du arrangere en Polterabend eller firmatur – eller skal du giftes og du kan ikke danse brudevals, så kan ADC også hjælpe dig!

Aalborg Dance Center tilbyder mere end ugentlige lektioner i dans af forskellig art.

Vi tilbyder også aktiviteter af mere social karakter, som f.eks. undervisning i brudevals, underholdende indslag til polterabends, eller hvad med at prøve et af vores firmaarrangementer, hvor dine kollegaer/medarbejdere kan få lært nye sider af hinanden at kende gennem undervisning i f.eks. dans eller ballroom fitness.

Brudevals

Skal I giftes? – og vil I gerne danse den flotteste brudevals? – så er I kommet til det helt rigtige sted! I Aalborg Danse Center kan vi lære jer at danse en flot brudevals på bare én lektion á 50 minutter. Prisen for en lektion er kr. 450,00

Polterabend

Skal I holde Polterabend? – Så vil dans helt sikkert være en sjov og lærerig oplevelse for det kommende brudepar og deres gæster. Aalborg Danse Center har instruktører, der kan hjælpe jer med at afholde den sjoveste polterabend.  Vi kan tilbyde undervisning i alt, lige fra brudevals til Zumba, Grease, Showdance, Salsa, Cheerleading og “Vild med dans”. Har I selv nogle ønsker, gør vi alt for at imødekomme disse. Priser fra kr. 650,00

Festarrangementer

Skal I holde fest og vil I gerne ryste gæsterne sammen, så er dans en god og sjov oplevelse for jeres gæster. Vi kan hjælpe med at gøre firmaarrangementet lidt festligere, men vi kan også hjælpe med at gøre den private fest/fødselsdag lidt sjovere. Vi tilbyder undervisning i f.eks. Zumba, Grease, Salsa, Showdanse, Cheerleading eller “Vild med dans”. Priser varierer alt efter hvilket event du vælger.   Undervisningen kan enten foregå i vores hyggelige lokaler på Nytorv (lige over Mc Donalds) eller på Sohngårdsholmsvej 53B, men vi kan også komme ud til jer. Alt I skal gøre er at kontakte ADC på telefon nr. 41 10 44 44. På gensyn til en sjov og festlig oplevelse !

Danseopvisninger

Har du lyst til at få nogle af vores dygtige dansere ud at give en opvising til lige netop det arrangement du afholder, så kan vi hjælpe med dette. Kontakt Dorte Eberhardt Ibsen fra bestyrelsen via e-mail dorteibsen@stofanet.dk.