Aalborg Dance Center søger erfaren børnedanserinstruktør
 
Vi søger en erfaren og engageret underviser i børnedans til ’børnedans med forældre’ (2+) op til 10 års alderen, med fokus på høj faglighed og gode oplevelser for vores børnedansere. Aalborg Dance Center (ADC) er en forening med mange dybe rødder i Aalborgs danseliv, med op til 50 års danseglæde for Aalborg og Nordjylland.
Børnedansen i Aalborg Danse Center er et af de tre kerneområder i foreningen, hvor mange børn hvert år kommer og har fantastiske oplevelser og udvikler sig motorisk, rytmisk samt socialt. ADC har i sæson 2019-2020 et øget fokus på børnedansen, og derfor søger vi endnu en instruktør til vore fantastiske hold, hvor der for tiden er op mod 80 børn til stede på vores børnehold, og interessen er stigende for børnedans i foreningen.
Undervisningen ledes for tiden af vores hovedinstruktør, der sammen med sit team på fire kompetente assistenter, ser frem til at dele deres viden og glæde ved børnedansen med dig.
 
Vi forventer at du:
        Har erfaring med at undervise børn
        Formår at undervise målrettet med styring over for børnene
        Er en stærk og pædagogisk formidler
        Har dansemæssig erfaring i børnedans
 
Arbejdsvilkår
Undervisningen foregår på Sohngårdsholmsvej 53B, 9000 Aalborg, hvor ADC har haft samarbejde med Aalborg Fillipskole i en længere periode. Arbejdstiden er lørdag formiddag til lige over middag, med i alt fire forskellige hold.
Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt.
 
Derudover er der mulighed for at blive en del af vores instruktørteam, som er med til opvisninger, undervisning ud over sædvanlig undervisningstid m.v.
Lønnen forhandles mellem parterne og vil afspejle dine konkrete kvalifikationer.
 
Spørgsmål:
Har du spørgsmål til stillingen eller arbejdsopgaverne, er du mere end velkommen til at kontakte formand Andreas Willander på telefon 22 76 69 91 eller på mail Formand@ADC.dk
 
Ansøgning:
Ansøgning med relevante bilag sendes til Formand@ADC.dk.
 
Der afholdes løbende samtaler

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

info@adc.dk

STILARTER

FACEBOOK

INSTAGRAM

KOMMENDE EVENTS

Video fra sportsdans

Flere videoer