Instruktør
Bjørn Bitsch
Bjørn er kendt for at være en evig optimist, meget målrettet og altid i godt humør. Ved siden af det har alle en fornemmelse at de altid kan komme i snak med ham, da han er meget nærværende og nede på jorden. Han elsker at sprede sin danseglæde til andre og derfor siger han ofte "Jeg har det fedeste job i verden. At kunne videregive glæde og godt humør, er livsbekræftende." Selv om Bjørn er 10-dobbelt verdensmester underviser han på alle niveauer og er en fantastisk medspiller i trænerteamet.
Læs mere
Ashli Williamson
Ashli er en charmerende, flittig og dedikeret kvinde som elsker at være effektiv og struktureret med det hun laver. Hun har altid været klar over hvad hun ville, selv helt tilbage som 16-årig hvor hun flyttede til Danmark, fra Perth i det Vestlige Australien. Hun ville være en af verdens bedste! Det har hun opnået sammen med sin livspartner Bjørn. Bjørn og Ashli skaber sammen så meget energi, at man fascineres af hvordan sådan et match overhovedet kunne findes. I ADC underviser hun på alle niveauer og er en fantastisk medspiller i trænerteamet. Glæd jer til at møde hende.
Læs mere
Mathilde Eihilt Grunnet

Mathilde har danset siden hun var 2 år og er nu sportsdanser.

Hun er, sammen med Mikkel Eihilt ansvarlig for børnedans samt assistent for pardanserne hos Bjørn Bitsch om torsdagen.

Læs mere
Mikkel Eihilt Grunnet

Mikkel har danset siden han var 2 år og er nu sportsdanser.

Han er, sammen med Mathilde Eihilt ansvarlig for børnedans samt assistent for pardanserne hos Bjørn Bitsch om torsdagen.

Læs mere
Aase Brøndum-Nielsen

Aase har danset i børne- og ungdomsårene i Thisted. Hun genoptog sammen med ægtemanden Jørn dansen hos ADC i 2006, og de har i årene 2009-15 deltaget i DS-turneringer i talentrækken og i senior sportsrækken.

Aase har DS´s Grundtræner 1 uddannelse for danseinstruktører i 2009 som baggrund, hvortil kommer diplomkursus i Zumba i juni 2010 samt diplomkursus i Ballroom Fitness i august 2010. I september 2017 har hun gennemgået kursus som autoriseret instruktør i Parkinson Ballroom FitnessTM.

Aase har siden 2009 undervist hos ADC i pardans for begyndere, let øvede og øvede. Hun underviser også i selskabsdansen Les Lanciers ved workshops o.lign. I årene 2010-13 har hun hos ADC haft hold i Zumba/Ballroom Fitness.

Aase underviser i: Pardans 50/60+ og Parkinson Ballroom FitnessTM

Læs mere
Jørn Brøndum-Nielsen

Jørn har danset i børne- og ungdomsårene i Odder og Århus. Han genoptog sammen med hustruen Aase dansen hos ADC i 2006, og de har i årene 2009-15 deltaget i DS-turneringer i talentrækken og i senior sportsrækken.

Jørn har DS’s Grundtræner 1 uddannelse for danseinstruktører i 2009 som baggrund. Han har siden da undervist hos ADC i pardans for begyndere, let øvede og øvede. I september 2017 har han gennemgået kursus som autoriseret instruktør i Parkinson Ballroom FitnessTM. Jørn

underviser også i selskabsdansen Les Lanciers ved workshops o.lign.

Jørn underviser i: Pardans 50/60+, Parkinson Ballroom FitnessTM

Læs mere
Anna Storgaard

Jeg hedder Anna Storgaard, og har i 18 år danset line dance. De sidste 10 år som instruktør. Mine instruktørkurser har jeg fået hos Susanne Mose, som er et kendt navn i line dance kredse.

Vigtigt for mig som instruktører er, at alle har det sjovt, at man kommer i godt humør og får lidt motion..

Jeg har min egen hjemmeside. Her kan du læse om lidt af hvert, bl.a. indsætter jeg gerne videoen til den dans vi eventuel skal lære.

www.dansmedanna.dk

Læs mere
Assistent
Amalie Eberhardt Ibsen

Amalie har danset siden hun var 2 år og er nu sportsdanser.

 Hun er assistent for alle pardanserhold hos Errol Williamson, mandag og tirsdag. Amalie er også assistent på alle børnehold om lørdagen.

Læs mere

Har du spørgsmål?

Kontakt os på
info@adc.dk

Eller på tlf.
98 12 98 22

Telefontider:
Man-tir-tor: 16.30 til 20.30
Lørdag: 09.30 til 12.30

FACEBOOK

INSTAGRAM

KOMMENDE EVENTS