Formand
Nicolai Frost Knudsen

38 år, bosat i Storvorde sammen med min hustru Maria og vores 2 børn Liva og Ella. I dagligdagen arbejder jeg som strategisk indkøber samt nyder at bruge tid hjemme i haven.

Jeg er desværre ikke selv den store danser, men jeg har dog haft min ugentlige gang i ADC gennem mere end 10 år i form af at begge mine døtre er aktive dansere samt Maria i flere år har været en del af

bestyrelsen.

Mit arbejde i bestyrelsen vil selvfølgelig spænde bredt men som udgangspunkt vil mit fokusområde være at vi får skabt en struktureret hverdag hvor vores medlemmer får bedst mulige oplevelse i foreningen. Jeg forsøger at være til stede så meget som muligt, men i en travl hverdag kan jeg desværre ikke garantere at alle hold vil se mig hver uge. Men, jeg tjekker mailen, formand@adc.dk, dagligt og alle er meget velkommen til at skrive til mig eller evt. kontakte mig på telefon. 

31697940 
Læs mere
Næstformand
Mark Kjeldgaard

Jeg er en 25 årig frisk fyr som i sommeren 2022 blev færdig med min uddannelse som konstruktionsingeniør, hvilket jeg arbejder som i dag.

Til dagligt danser jeg med Mette Louise hvor vi danser Vild med Pardans, hvor vi har danset siden 2020 og derudover har jeg været en del af ADCs bestyrelse siden 2021.

Læs mere
Kasserer
Natalia Mellergaard
26607839 
tali.p@live.dk
Læs mere
Bestyrelse
Mette Louise Karer

26 år, uddannet læge og arbejder til dagligt i Hjørring. Når jeg ikke arbejder, danser jeg "Vild med Pardans", med min bedre halvdel, Mark. 
I bestyrelsen står jeg får organisering af hjemmesiden, samt planlægning af arrangementer. Jeg har været med i bestyrelsen siden 2021, og startede med at danse i 2020. 

Læs mere
Errol Williamson
Læs mere
Maria Frost Knudsen
Maria står for at svare på info-mail og beskeder til vores facebookprofil.
desuden står Maria for indkøb til loungen. 
Læs mere
Mikkel Eihilt Grunnet

Jeg har danset siden han var 2 år og er nu sportsdanser på elite niveau.

Sammen med Mathilde Eihilt er jeg ansvarlig for børnedans om lørdagen.

Jeg er uddannet instruktør i både standard, latin og brudevals


Som bestyrelses medlem er jeg koordinator for børne samt sportsdanserne

.

41112070 
Læs mere

Har du spørgsmål?

Kontakt os på
info@adc.dk

Eller på tlf.
98 12 98 22

Telefontider:
Man-tir-tor: 16.30 til 20.30
Lørdag: 09.30 til 12.30

FACEBOOK

INSTAGRAM

KOMMENDE EVENTS