Instruktør
Andreas Willander
Beskrivelse

Andreas har danset siden 1996 og bestod i 2009 sin sportsdanserinstruktør eksamen. 

Han var aktiv danser i 16 år, før han besluttede sig at fokusere på sin universitetsuddannelse og på at undervise.

Siden 2008 har Andreas undervist i pardans, børnedans, sportsdans og Ballroom Fitness. Derudover har han stor erfaring med private arrangementer som brudevalse, polterabend’er og sjove indslag til firmaarrangementer.

Andreas er en velforberedt og humørfyldt person, der elsker at undervise unge som voksne. Han brænder for at se den personlige udvikling, som han kan være en del af, og han elsker at undervise og formidle den viden, han selv har opnået igennem sin egen aktive dansekarriere og uddannelse.

Andreas underviser i: Pardans og sportsdans

Se hele beskrivelsen
Anna Storgaard
Beskrivelse

Jeg hedder Anna Storgaard, og har i 18 år danset line dance. De sidste 10 år som instruktør. Mine instruktørkurser har jeg fået hos Susanne Mose, som er et kendt navn i line dance kredse.

Vigtigt for mig som instruktører er, at alle har det sjovt, at man kommer i godt humør og får lidt motion..

Jeg har min egen hjemmeside. Her kan du læse om lidt af hvert, bl.a. indsætter jeg gerne videoen til den dans vi eventuel skal lære.

www.dansmedanna.dk

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Bjørn Bitsch
Beskrivelse

Bjørn har vundet Danmarksmesterskabet i 10 danse adskellige gange, og er desuden dobbelt Europamester (2010 og 2012) og tredobbelt Verdensmester (2010, 2011 og 2012) i 10-danse. Efter det seneste verdensmesterskab valgte han sammen med sin partner Ashli Williamson at skifte til kun at danse Standard.

Men er du ny danser, så skal du ikke lade dig skræmme af det – Bjørn har udtalt at han synes at det er dejligt at undervise både nye og rutinerede pardansere samt elite sportsdansere – og få det bedste frem i enhver danser uanset niveau.

Bjørn underviser i: Sportsdans -standard og “Vild med dans”

Se hele beskrivelsen
Helene Overgaard
Beskrivelse
Helene underviser i: HitFit, Crossdance og børnedans.
Se hele beskrivelsen
Henriette Askholm Jørgensen
Beskrivelse
Jeg er 49 år og har siden min barndom dyrket bla. ridning, dans og forskellige former for fitness. De seneste 3 år, har jeg dyrket pilates og er blevet så glad for denne træningsform, at jeg valgte at uddanne mig til instruktør.
Jeg har undervist 3 hold om ugen i 1 års tid gennem mit uddannelsesforløb og har her oplevet, hvad pilates giver af positive oplevelser til folk. Både for ryg, mave og balance, men specielt vejrtrækningen i pilates, er en øjenåbner for mange, da den også virker afstressende og øger kropsbevidstheden.
Jeg er uddannet ved Bente Tromborg i Silkeborg, som bla. er meget anerkendt hos de forskellige aftenskoler, for sin uddannelse af instruktører.
Udover det, har jeg gennemført Hit Fit træner uddannelsen i maj måned i år.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jess Christensen
Beskrivelse

Jess startede med at danse som 3-årig, og har tidligere været sportsdanser i det gamle ASF (nu ADC).

Jess har konkurreret nationalt og internationalt, hvor det er blandt andet er blevet til deltagelse for Danmark ved VM for ynglinge i Standard, 2 vundne Jysk/Fynske Mesterskaber, og 2 bronze medaljer til de Danske Mesterskaber for Ynglinge i Standard.
Efter dansekarrieren stoppede har Jess taget træneruddannelsen.
Jess har tidligere undervist i Århus på danseskolen Let’s Dance, både som instruktør for “Vild med Dans”-hold – og enetimer til samme. Derudover har han også tidligere undervist som assistent, sammen med Marianne Eihilt, i ADC – mens han stadig selv var aktiv danser.

Jess underviser i: “Vild med dans” sammen med Ann.

Se hele beskrivelsen
Jørn Brøndum-Nielsen
Beskrivelse

Jørn har danset i børne- og ungdomsårene i Odder og Århus. Han genoptog sammen med hustruen Aase dansen hos ADC i 2006, og de har i årene 2009-15 deltaget i DS-turneringer i talentrækken og i senior sportsrækken.

Jørn har DS’s Grundtræner 1 uddannelse for danseinstruktører i 2009 som baggrund. Han har siden da undervist hos ADC i pardans for begyndere, let øvede og øvede. I september 2017 har han gennemgået kursus som autoriseret instruktør i Parkinson Ballroom FitnessTM. Jørn

underviser også i selskabsdansen Les Lanciers ved workshops o.lign.

Jørn underviser i: Pardans 50/60+, Parkinson Ballroom FitnessTM

Se hele beskrivelsen
Aase Brøndum-Nielsen
Beskrivelse

Aase har danset i børne- og ungdomsårene i Thisted. Hun genoptog sammen med ægtemanden Jørn dansen hos ADC i 2006, og de har i årene 2009-15 deltaget i DS-turneringer i talentrækken og i senior sportsrækken.

Aase har DS´s Grundtræner 1 uddannelse for danseinstruktører i 2009 som baggrund, hvortil kommer diplomkursus i Zumba i juni 2010 samt diplomkursus i Ballroom Fitness i august 2010. I september 2017 har hun gennemgået kursus som autoriseret instruktør i Parkinson Ballroom FitnessTM.

Aase har siden 2009 undervist hos ADC i pardans for begyndere, let øvede og øvede. Hun underviser også i selskabsdansen Les Lanciers ved workshops o.lign. I årene 2010-13 har hun hos ADC haft hold i Zumba/Ballroom Fitness.

Aase underviser i: Pardans 50/60+ og Parkinson Ballroom FitnessTM

Se hele beskrivelsen

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

info@adc.dk

STILARTER

FACEBOOK

INSTAGRAM

KOMMENDE EVENTS

Video fra sportsdans

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes.

Flere videoer