Danseskole & danseundervisning i Aalborg

Velkommen til Aalborgs bedste danseskole!

Aalborg Danse Center tilbyder undervisning i dans for alle aldersgrupper i Aalborg og resten af Nordjylland. Hver uge har vi hold inden for alt lige fra sportsdans, showdance, pardans, hiphop, børnedans og til dans for voksne over 60 år. Du kan også tegne abonnement på et "vild med pardans" hold og danse 2 gange om ugen i ADC.

Dans er en flot måde at bevæge sig på. Samtidig er det en sport, som har plads til alle lige fra den ambitiøse sportsdanser og til dem, der danser for at få motion på en mere behagelig måde. Eller for at møde nye mennesker.


   

 

Danseskole for alle


Danseundervisning Aalborg

Hos Aalborg Danse Center rummer vi alle former for dans, lige fra dans for de helt små over Kidz-, Juniordans og voksendans og til seriøse sportsdanserne, som stiller op til turneringer næsten hver uge.

Sportsdans 

Sportsdans kan dyrkes både af dem, som elsker at danse de velkendte standard- og latin-danse, og den ambitiøse konkurrencedanser som ønsker at skærpe sine dansetrin, så de sidder helt perfekt.

Vi tilbyder sportsdans i Aalborg til alle aldersgrupper lige fra de yngste over juniorerne og til de trænede seniorer.

Til de meget ambitiøs tilbyder vi også et hold, der hedder Vild med teknik. Her bliver der gået helt i detaljen med de forskellige dansetrin og teknikker, som du skal beherske for at begejstre dommerne til sportsdansekonkurrencerne.


 Børnedans

 Har du først lært at danse som barn, har du fået dig et sæt sociale færdigheder, som kommer dig til gode resten af livet.

Hos Aalborg Danse Center tilbyder vi børnedans i Aalborg til børn helt fra de er 2 år og opefter. Samt showdance, kidz dance og sportsdans for de

børn, som vil gerne gøre mere ud af dansen end bare at have det sjovt sammen med andre. 

Holdene ligger, så det er nemt at passe dem ind både i hverdagen og i weekenden.


 Pardans (vild med dans for voksne)

Pardans er en sjov og underholdende dans for voksne. Læs at få danset noget mere bevægelse ind i hverdagen sammen med din partner. Samt en god og uforpligtende måde at lære nye mennesker at kende på.

På danseaftenerne er der masser af tid til begge dele. For dansen er tilrettelagt, så der også er tid til en kaffepause, hvor der kan hygges med de andre deltagere.
Pardans tilbydes i flere sværhedsgrader, ligesom vi også har hold til de ældre årgange. Lær nogle af de flotte danse fra "Vild med dans".


 Find din nye dansepartner

Hos Aalborg Danse Center behøver du ikke stille med en partner, for at gå til dans. Har du ingen fast partner, finder vi én til dig at danse med.

Det kan blive starten på et nyt venskab – og hvem ved, måske meget mere? Tilmeld dig nu


Bor du i Nordjylland, og vil du have mere dans ind i hverdagen? Så meld dig ind på et dansehold hos ADC allerede i dag!Har du spørgsmål?

Kontakt os på
info@adc.dk

Eller på tlf.
98 12 98 22

Telefontider:
Man-tir-tor: 16.30 til 20.30
Lørdag: 09.30 til 12.30

FACEBOOK

INSTAGRAM

KOMMENDE EVENTS